Wijnkaart
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Coffee
Dessert
Plateservice
Wijnen
-
Huiswijnen
-
Spätlese Rheinhessen
- per glas €3,25
- per fles €13,00
-
Kressman Chardonnay
- per glas €4,00
- per fles 1L €18,50
-
Kressman Merlot
- per glas €4,00
- per fles 1L €18,50
-
Rosé d’Anjou
- per glas €3,50
- per fles €14,00
-
Rode wijnen
-
Chateau Segur Haut Medec 2009
- €24,50
Bordeaux, Frankrijk
Stoer en krachtige wijn voor diverse gerechten
-
Croix Des Bonnes Du Château Haut-Sorillon 2010
- €23,50
- Bordeaux, Frankrijk
- Blend wijn te serveren bij entrecote of T-bonesteak
-
Bouchard Ainé Pinot Noir 2014
- €22,50
- Bourgogne, Frankrijk
- Zachtere en subtiele rode wijn voor diverse vleesgerechten
-
Cuvée Prestige Vacqueyras Rouge 2011
- €21,50
- Côtes du Rhône, Frankrijk
- Complexe wijn te serveren bij gerechten van rood vlees
-
Witte Wijnen
-
Le Colline dei Filari Pinot Grigio 2015
- €20,00
- Venetië, Italië
- Lichte en delicate wijn goed bij salades en visgerechten
-
Ravenwood Vintners Blend 2013
- €22,00
- Californië, Amerika
- Fruitig en verfrissend te serveren bij vis (zalm) en kip
-
Pascal Bouchard Chablis 2013
- €25,00
- Bourgogne, Frankrijk
- Frisse ronde wijn te serveren bij rode vleesgerechten
Voorgerechten
-
Koude Voorgerechten
-
Stokbrood plateau
- €5,00
- Vers afgebakken stokbrood met diverse sausjes
-
Gerookte zalm
- €11,50
- Salade met uien, kappertjes en honing-mosterdsaus
-
Zalm cocktail
- €10,50
- Rode zalm overgoten met een heerlijke cognacsaus
-
Warme Voorgerechten
-
Scampi’s du Chef
- chilisaus €12,50
- cayenne pepersaus €12,50
- Gebakken grote garnalen in chilisaus
- Gebakken grote garnalen in Cayenne-pepersaus
-
Soepen
-
Groentesoep
- €3,25
- Gevulde groentesoep met vlees en soepballetjes
-
Tomatensoep
- €3,25
- Bereid op oud Hollands recept met soepballetjes
-
Champignonsoep
- €3,25
- Verse champignons afgemaakt met room
-
Uiensoep
- €3,25
- Versgebakken uien met oregano
-
Goulashsoep
- €3,50
- Pittige en goed gevulde soep op Hongaarse wijze
Hoofdgerechten
-
Vleesgerechten
Al deze gerechten worden geserveerd met diverse aardappelen, groenten en rauwkost.
-
Schnitzel
- Naturel €16,00
- Paysan €19,00
- Grand Mere €19,00
- Jager €19,00
- Zigeuner €19,00
Naturel
Paysan, gebakken champignons, uien en spek
Grand Mere, gebakken groenten, champignons, uien en spek
Jager, op smaak gemaakt met rode wijn, curry en room
Zigeuner, paprikasaus met champignons en room
-
Varkenshaas
- Roomsaus €21,50
- Zigeuner €21,50
- Pepersaus €21,50
- Chasseur €21,50
- Roomsaus, met tijm, champignons, prei, cognac en room
- Zigeuner, paprikasaus met champignons en room
- Pepersaus, verse zwarte peper, champignons en prei
- Chasseur, gebakken uien en champignons afgeblust met witte wijn
-
Spareribs
- €20,00
- Licht gegrilde ribben geserveerd met knoflook en chili-saus
-
Biefstuk van de haas
- Champignons €34,00
- Café de Paris €37,50
- Pepersaus €37,50
- Stroganoff €37,50
- Allemande €37,50
- Champignons, gebakken champignons
- Café de Paris, gebakken paprika, uien, spek, champignons, tijm en kruidenboter
- Pepersaus, verse zwarte peper, champignons en prei
- Stroganoff, paprikasaus met knoflook, spek en room
- Allemande, gesneden biefstuk puntjes met gebakken uien
-
Entrecôte
- Café de Paris €31,00
- Pepersaus €31,00
- Stroganoff €31,00
- Chasseur €31,00
- Café de Paris, gebakken paprika, uien, spek, champignons, tijm en kruidenboter
- Pepersaus, verse zwarte peper, champignons en prei
- Stroganoff, paprikasaus met knoflook, spek en room
- Chasseur, gebakken uien en champignons afgeblust met witte wijn
-
T-Bone steak De Driehoek
- €38,50
- Gekruide steak met champignons en kruidenboter (ca. 550 gr.)
-
Visgerechten
Al deze gerechten worden geserveerd met diverse aardappelen, groenten en rauwkost.
-
Noorse zalm
- Zalmlende €16,00
- 2 Zalmlende €25,00
- Zalmlende met gebakken paprika, uien en champignons
- Voor de grote eter 2 zalmlende
-
Slibtongetjes
- Ravigotte € dagprijs
- Picasso € dagprijs
- Ravigotte saus, in roomboter gebakken
- ‘Picasso’, geserveerd met warme vruchten
-
Kabeljauw
- Kabeljauw €16,00
- 2 Kabeljauw €25,00
- A la Provencale, gebakken met champignons, uien en paprika
- Voor de grote eter 2 gebakken kabeljauw
-
Grote Garnalen ‘Madagascar’
- €26,00
- Gebakken garnalen afgeroomd met cayennepeper, champignons en room
-
Gevogelte
Al deze gerechten worden geserveerd met diverse aardappelen, groenten en rauwkost.
-
Halve haan
- €16,00
- Gekruide halve haan uit de oven
-
Voor de kleine gast
Word geserveerd met friet en appelmoes
-
Halve schnitzel
- €10,00
-
Kippenpoot
- €9,50
-
Frikandel
- €7,50
-
Kroket
- €7,50
Coffee
-
Special Coffee
-
Irish Coffee
- €7,50
- Met Jameson Irish wiskey
-
French Coffee
- €7,50
- Met Grand Marnier Rouge
-
Italian Coffee
- €7,50
- Met Disaronno Amaretto
-
Spanish Coffee
- €7,50
- Met Licor Cuarenta y Tres
-
Normal Coffee
-
Koffie
- €2,50
-
Thee
- €2,50
-
Espresso
- €2,50
-
Dubbele espresso
- €3,50
-
Cappuccino
- €2,50
-
Latte Macchiato
- €2,50
Dessert
-
Dame Blanche
- €6,50
- De klassieke combinatie van vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom
-
Coupe bosvruchten
- €6,25
- Yoghurt en bosvruchten-ijs met verse vruchten afgetopt met slagroom
-
Chocolade trio
- €9,50
- Taartje van chocolademousse, chocolade-ijs en Belgische truffels
-
Lemon Pie
- €9,50
- Citroen taartje met meringue, verse vruchten en mango-ijs
-
Bavarois van bitterkoekjes
- €7,50
- Bitterkoekjes bavarois met Amaretto pepernoten en koffie topping
-
Kinderijsje
- €4,00
Poppetje gevuld met vanille-ijs en slagroom
Plateservice
-
Maaltijdsoepen
-
Groentesoep
- €4,25
- Gevulde groentesoep met vlees en soepballetjes
-
Tomatensoep
- €4,25
- Bereid op oud Hollands recept met soepballetjes
-
Champignonsoep
- €4,25
- Verse champignons afgemaakt met room
-
Uiensoep
- €4,25
- Versgebakken uien met oregano
-
Goulashsoep
- €4,25
- Pittige en goed gevulde soep op Hongaarse wijze
-
Kleine kaart
-
Uitsmijter ham/kaas
- €7,50
-
Omelet ham/kaas/champignons
- €8,75
-
Boerenomelet
- €10,50
-
Balgehakt
- €3,50
- met brood €3,75
- stroganoff €5,75
Met brood
Stoganoff, peper of pindasaus
-
Saté met brood of friet
- €13,50
-
Chicken wings (pittig gekruid) met friet
- €13,50
-
Karbonade met brood of friet
- €12,50
-
Karbonade ‘Bonne Femme’
- €16,50
- Gebakken groenten, champignons, uien, friet en spek
-
Schnitzel met brood of friet
- €15,00
-
Biefstuk van de haas met brood of friet
- €30,00